Strikkedukker

Strikkedukker - Arne Nerjordet, Carlos Zachrison | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arne Nerjordet, Carlos Zachrison
DIMENSJON
11,75 MB
FILNAVN
Strikkedukker.pdf
ISBN
1943744181502

BESKRIVELSE

Dette er dukker med humor! Dukken har en grunnoppskrift med mange variasjoner. Alle klærne er bygget opp rundt grunnoppskrifter med variasjoner. Eksempel lang eller kort genser i striper, ensfarget eller med strikket bord, korte eller lange armer. Boken har gode illustrerte forklaringer. Du får hilse på Kafe dukken, den aktive friluftslivsdukken, dukken for de store anledninger, m.m. Man kan rett å slett lage seg selv med et humoristisk skjevt blikk. Har du ikke lekt med dukker før så gir dette deg lyst til å begynne.

Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert! Oddny sine strikkedukker, Kvaløya. 51 liker dette.

Strikkedukkeboka og materialpakke så du kan begynne med en gang! I Strikkedukker får du blant annet møte dukkene Siv, Agnethe, Lolita, Arne og Carlos som er ute på eventyr. Dukkene er laget rundt én grunnoppskrift med mange variasjoner. Kjøp Strikkedukker fra Tanum Dette er dukker med humor! Dukken har en grunnoppskrift med mange variasjoner.

RELATERTE BØKER