Strikkedukker

Strikkedukker - Arne Nerjordet, Carlos Zachrison | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arne Nerjordet, Carlos Zachrison
DIMENSJON
10,7 MB
FILNAVN
Strikkedukker.pdf
ISBN
4362041458703

BESKRIVELSE

Dette er dukker med humor! Dukken har en grunnoppskrift med mange variasjoner. Alle klærne er bygget opp rundt grunnoppskrifter med variasjoner. Eksempel lang eller kort genser i striper, ensfarget eller med strikket bord, korte eller lange armer. Boken har gode illustrerte forklaringer. Du får hilse på Kafe dukken, den aktive friluftslivsdukken, dukken for de store anledninger, m.m. Man kan rett å slett lage seg selv med et humoristisk skjevt blikk. Har du ikke lekt med dukker før så gir dette deg lyst til å begynne.

Garn: 50 g hudfarget, 40 g grønt, 20 g lysebrunt og lysegult, rester… Jeg fikk forespørsel om å strikke en firkantet duk. Nå er den ferdig.

3 ½. Garn: 50 g hudfarget, 40 g grønt, 20 g lysebrunt og lysegult, rester… Jeg fikk forespørsel om å strikke en firkantet duk.

RELATERTE BØKER