Stairs 5; textbook

Stairs 5; textbook - Cecilie Solberg, Hege Dahl Unnerud | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Cecilie Solberg, Hege Dahl Unnerud
DIMENSJON
11,91 MB
FILNAVN
Stairs 5; textbook.pdf
ISBN
6887620022569

BESKRIVELSE

Stairs 5 Utgave 2 Textbook følger justert læreplan fra 2013. Textbook har tekster på nivåene Step 1, 2 og 3. Tekstene på Step 1 har mange kjente ord og mye repetisjon av setningsstrukturer. I den nye utgaven har alle tre nivåer støttende illustrasjoner og gloser i margen. Formalstoffet er som i førsteutgaven samlet på to faste sider i hvert kapittel (Grammar). I 2. utgave er det allerede fra 5. trinn et eget oppslag med veiledning til muntlig kommunikasjon og presentasjon (Speaking) på den ene siden, og med tekstskaping (Writing) på den andre. Stairs 2. utgave har beholdt noen av temaene fra 1. utgave, mens noen kapitler er helt nye. En del av den autentiske litteraturen er byttet ut med nye tekster. Tekstmengden på Step 1 er økt etter ønske fra brukerne våre.

Cecilie Solberg og Hege Dahl Unnerud. UTGAVE 2 TEXTBOOK Bokm책l. Kjøp Stairs 5 Utgave 2 Textbook fra Cappelen Damm Undervisning Stairs 5 Utgave 2 Textbook følger justert læreplan fra 2013.

Example texts and writing tasks. Verbs Verbs express being or action.

RELATERTE BØKER