Skjebnespeilet

Skjebnespeilet - Frid Ingulstad | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Frid Ingulstad
DIMENSJON
9,94 MB
FILNAVN
Skjebnespeilet.pdf
ISBN
4161381045015

BESKRIVELSE

Tenk om vi kunne endre historien ...Da Frid Ingulstad søkte i sin egen families historie, fant hun i Jærens bygdebok noe som gjorde et sterkt inntrykk: En av Frids formødre ble på 1600-tallet funnet skyldig i blodskam, dømt til døden og halshugget - fordi hun fikk barn med stefaren sin. Dette ble spiren til serien «Ildkorset». Pest! Farsotten har kommet til Kragerøen, og alle frykter en ny mannedød. Marine er den eneste som våger seg nær den pestsyke og prøver å hjelpe. At hun tyr til Svarteboka, vekker mistanke, men hva har hun å tape? Hallgrim er som sunket i jorden, og det ryktes at han har en annen kvinne. Marine drar for å skaffe legende urter, og på veien treffer hun en liten pike som virker så underlig kjent ...

Den norske kirke har utviklet en liturgi som kan brukes ved "uro i huset". Det er gledelig at kirken med dette tar uforklarlige hendelser på alvor. Nummer Forfatter Serie Tittel pris Reg.

Marine er den eneste som våger seg nær den pestsyke og prøver å hjelpe. At hun.. Kjøp Skjebnespeilet fra Tanum Tenk om vi kunne endre historien … Da Frid Ingulstad søkte i sin egen families historie, fant hun i Jærens bygdebok noe som gjorde et sterkt inntrykk: En av Frids formødre ble på 1600-tallet funnet skyldig i blodskam, dømt til døden og halshugget - fordi hun fikk barn med stefaren sin. Kjøp Skjebnespeilet fra Bokklubber Tenk om vi kunne endre historien … Da Frid Ingulstad søkte i sin egen families historie, fant hun i Jærens bygdebok noe som gjorde et sterkt inntrykk: En av Frids formødre ble på 1600-tallet funnet skyldig i blodskam, dømt til døden og halshugget - fordi hun fikk barn med stefaren sin. Kjøp Skjebnespeilet.

RELATERTE BØKER