Odontologisk psykologi

Odontologisk psykologi En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
6,62 MB
FILNAVN
Odontologisk psykologi.pdf
ISBN
1752550544438

BESKRIVELSE

Odontologisk psykologi er en lærebok som omhandler de psykologiske sidene ved tannhelse og tannbehandling. Tannhelsen påvirker den mentale helsen vår, og psykiske vansker kan påvirke tannhelsen: - Mange isolerer seg fordi de skammer seg over dårlige tenner. - Mange er så redde for tannbehandling at de unngår det i årevis. - Flere har vonde erfaringer som gjør at tannbehandling oppleves umulig. For å kunne forstå og hjelpe alle pasienter, må tannhelsepersonell ha kunnskap og ferdigheter i kommunikasjon, angstproblematikk og traumebevisst tannbehandling. Odontologisk psykologi bidrar med å plassere munnhelsen som en integrert del av generell helse og velvære.

Redaktører: Tiril Willumsen, Lena Myran, Jostein P.Å. Lein Utgivelsesår: 2018 276 sider 1.

Studiet gir deg kunnskap og praktisk trening for senere arbeid som tannlege. Take Away-bibliotek - begrenset tilbud for henting av materiale fra de fysiske bibliotekene, oginnlevering av bøker.; UB digital - søk i Oria etter elektroniske ressurser som er tilgjengelig online, bl.a. mange tidsskriftartikler og e-bøker.; Forlag og innholdsleverandører åpner opp tilganger - oversikt Odontologisk psykologi.

RELATERTE BØKER