Odontologisk psykologi

Odontologisk psykologi Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
11,10 MB
FILNAVN
Odontologisk psykologi.pdf
ISBN
4913863768164

BESKRIVELSE

Odontologisk psykologi er en lærebok som omhandler de psykologiske sidene ved tannhelse og tannbehandling. Tannhelsen påvirker den mentale helsen vår, og psykiske vansker kan påvirke tannhelsen: - Mange isolerer seg fordi de skammer seg over dårlige tenner. - Mange er så redde for tannbehandling at de unngår det i årevis. - Flere har vonde erfaringer som gjør at tannbehandling oppleves umulig. For å kunne forstå og hjelpe alle pasienter, må tannhelsepersonell ha kunnskap og ferdigheter i kommunikasjon, angstproblematikk og traumebevisst tannbehandling. Odontologisk psykologi bidrar med å plassere munnhelsen som en integrert del av generell helse og velvære.

Det er mulig å søke på forskerlinje odontologi for de som er interessert i forskning. 3.

På tannlegeutdanningene ved universitetene i Oslo, Bergen ... Om Odontologisk psykologi. Odontologisk psykologi er en lærebok som omhandler de psykologiske sidene ved tannhelse og tannbehandling.

RELATERTE BØKER