Nattergalen

Nattergalen - Kristin Hannah | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kristin Hannah
DIMENSJON
10,50 MB
FILNAVN
Nattergalen.pdf
ISBN
2552217979904

BESKRIVELSE

Søstrene Vianne og Isabelle er svært ulike, men forholdet mellom dem har alltid vært godt. Rebelske Isabelle bor i Paris, mens storesøster Vianne er tilfreds med livet på landet, der hun bor sammen med sin ektemann Antoine og deres datter. Da andre verdenskrig bryter ut, blir tilværelsen deres snudd på hodet. "Jeg elsket Nattergalen av Kristin Hannah (...); sterke karakterer, handling og følelser, hvem kunne ønske seg mer av en roman?" Isabel Allende

For å søke om deltagelse må du være student på bachelor i barnevern eller sosialt arbeid ved NTNU. Alle som søker vil bli innkalt til intervju. Hør Nattergal på fuglestemmer.dk, som er en omfattende samling af danske fuglestemmer.

Og det er tittelen på et eventyr av H.C.Andersen. I vår sammenheng er «Nattergalen» navnet på et bofel- lesskap for tidligere hjemløse kvinner.

RELATERTE BØKER