Mot lysere tider

Mot lysere tider - Frid Ingulstad | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Frid Ingulstad
DIMENSJON
7,62 MB
FILNAVN
Mot lysere tider.pdf
ISBN
8939976310992

BESKRIVELSE

Omsider smiler lykken til Elvira, og Elise kan puste lettet ut. Kanskje datteren snart finner kjærligheten på nytt? Hennes største bekymring nå er Sigurd, som har seilt helt til Øst-Afrika. Hilda og Ole Peder har flyttet til Asker, og Elise tar med seg hele familien på besøk. Hun blir nysgjerrig når Hilda forteller om lyder fra loftet om natten, og bestemmer seg for å komme til bunns i saken.«Vi lister oss opp,» hvisket hun. Hilda så skremt ut. Det var kanskje ikke så rart når hun trodde det var et gjenferd på loftet. Det var halvmørkt der inne, bare en strime lys fra de små vindusgluggene slapp inn, en i hver ende av loftet. En redselsfull lukt slo imot dem. «Hallo?» sa Elise høyt. Det kom ikke noe svar, og ikke hadde hun regnet med det heller. Hvis det først var noen som gjemte seg her, ville de neppe si hvor de var.

Det er fortsatt full vinter rundt oss, men stadig flere signaler tyder på at vårstemningen innen boligmarkedet kan være i anmarsj. Flere nettledere Det må dessverre mer til Det går mot lysere tider og noen av oss vil slite mer med å få den søvnen vi trenger.

- Nå får vi ... Mot lysere tider, kanskje. Det ser litt lysere ut for norsk økonomi de neste tre årene.

RELATERTE BØKER