Kult å sy!

Kult å sy! - Grete Gulliksen Moe | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Grete Gulliksen Moe
DIMENSJON
6,9 MB
FILNAVN
Kult å sy!.pdf
ISBN
7412040397876

BESKRIVELSE

Endelig en sybok til unge som vil lære å sette sammen stoffer og sy enkle, fine bruksting. Boken er mest til nybegynnere, men også erfarne syere kan få ny inspirasjon- og kanskje lære seg noen nye, smarte teknikker.Det er mønster og trinnvise forklaringer på bl.a. gulvputer og sofaputer, barnetepper, større lappetepper, vesker og bager. Mye er sydd av nye stoffer, men også gamle skjortestoffer får nytt liv. Alle mønstre er i 100 %.Se forfatterens hjemmeside www.tekstildesign.no for mer informasjon og oversikt over hvor hun holder foredrag.

Les mer. Vår pris 318 ... Behov for synonymer til KULT for å løse et kryssord? Kult har 97 treff.

Du finner nett til strikketøyet, pinneholder til strikkepinnene, jakken du kommer til å flytte inn i og sy opp i et utall varianter og […] Kult å sy! 339,- Antall: Legg i handlekurv. Informasjon.

RELATERTE BØKER