Kult å sy!

Kult å sy! - Grete Gulliksen Moe | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Grete Gulliksen Moe
DIMENSJON
3,23 MB
FILNAVN
Kult å sy!.pdf
ISBN
9811738927084

BESKRIVELSE

Endelig en sybok til unge som vil lære å sette sammen stoffer og sy enkle, fine bruksting. Boken er mest til nybegynnere, men også erfarne syere kan få ny inspirasjon- og kanskje lære seg noen nye, smarte teknikker.Det er mønster og trinnvise forklaringer på bl.a. gulvputer og sofaputer, barnetepper, større lappetepper, vesker og bager. Mye er sydd av nye stoffer, men også gamle skjortestoffer får nytt liv. Alle mønstre er i 100 %.Se forfatterens hjemmeside www.tekstildesign.no for mer informasjon og oversikt over hvor hun holder foredrag.

BOKTIPS: Det å sy er fantastisk morsomt, og ekstra gøy er det når det du syr er lekre og anvendelige ting du kan ta frem og bruke igjen og igjen. Kjøp Kult å sy! fra Tanum Endelig en sybok til unge som vil lære å sette sammen stoffer og sy enkle, fine bruksting. Boken er mest til nybegynnere, men også erfarne syere kan få ny inspirasjon- og kanskje lære seg noen nye, smarte teknikker. Kult å sy! Grete Gulliksen Moe (Innbundet) Tips en venn 302 kr Antall .

full bredde, 44 x 2½" (110 x 6,5 cm). Gardinstoffer og mange av stoffene som blir produsert i Europa, ... Kjøp 'Kult å sy, interiør, vesker, klær' av Grete Gulliksen Moe fra Norges raskeste nettbokhandel.

RELATERTE BØKER