Ida

Ida - Jørn H. Hurum, Torstein Helleve | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jørn H. Hurum, Torstein Helleve
DIMENSJON
3,66 MB
FILNAVN
Ida.pdf
ISBN
1037084729967

BESKRIVELSE

For 47 millioner år siden levde det et lite dyr i jungelen i Tyskland. I 2009 ble hun verdenskjent under navnet Ida. I denne boken blir du nærmere kjent med henne, hvordan hun levde og hvem som levde sammen med henne. Du får også vite hvordan vi vet alt det vi vet om henne, og hvordan hun er i slekt med oss mennesker.Endelig blir Ida levende igjen!Oversatt til fransk, tysk, russisk, japansk og nederlandsk.Vinner av flere priser i Frankrike, bl.a. den presisjetunge Les Prix La Science se Livre for beste vitenskapelige bok for barn.Nominert til Kulturdepartementets priser for barne- og ungdomsbøker 2011, kategorien for beste illustrasjoner.

- Jeg måtte le da jeg så de hadde stengt det av og jeg føler meg litt skyldig, ler hun og legger til: IDA er et fagligt fællesskab med over 125.000 medlemmer der brænder for teknik og naturvidenskab. Meld dig ind i dag og bliv en del af fællesskabet. IDA Pro is the ideal tool to investigate such vulnerabilities.

VÅRE RETNINGSLINJER; PERSONVERN; VILKÅR; KONTAKT OSS; BLI BLOGGER; Innhold og ytringer publisert på denne bloggen er bloggerens personlige ansvar. Ida er eit kvinnenamn av germansk opphav. Namnet kjem av id som tyder arbeid.

RELATERTE BØKER