Hver morgen dyppet min søster brystene i isvann for å bli pen

Hver morgen dyppet min søster brystene i isvann for å bli pen - Bjørn Sortland | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bjørn Sortland
DIMENSJON
10,33 MB
FILNAVN
Hver morgen dyppet min søster brystene i isvann for å bli pen.pdf
ISBN
9556677155775

BESKRIVELSE

Mariam (17) bor i Aleppo. Hun lever sammen med lillebroren i en utbombet kjeller i østdelen av byen. Foreldrene er ikke der lenger. Nå trenger den syke broren Luka akutt hjelp. Mariam bestemmer seg for å flykte ut av Syria, til Tyrkia, og videre med en drøm om å komme til "verdens beste land". Gjennom research og samtaler med flyktninger fra Syria, har Bjørn Sortland skrevet en roman om en ung jente som slåss for å redde livet. Det er en realistisk og hjerteskjærende fortelling fra et krigsherjet land, hvor konflikten synes uløselig. Midt oppi det hele flykter mange barn og unge helt alene, i håp om å få et bedre liv.

Foreldrene er ikke der lenger. Nå trenger den syke broren Luka akutt hjelp.

Nå trenger den syke broren Luka akutt hjelp. Mariam bestemmer seg for å flykte ut av Syria, til Tyrkia, og videre med en drøm om å komme til 'verdens beste land'. Hver morgen dyppet min søster brystene i isvann for å bli pen av Bjørn Sortland Postet den 18 mars, 2018 by Janne Bjørgan Denne boka forteller historien om Mariam fra Homs, som er 17 år og forelsket når krigen i Syria begynner. Boktittel: Hver morgen dyppet min søster brystene i isvann for å bli pen Forfatter: Bjørn Sortland Innhold: Mariam er 17 år og hodestups forelsket da krigen bryter ut i Syria.

RELATERTE BØKER