Hjemmeseier

Hjemmeseier - Bernt André Torgussen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bernt André Torgussen
DIMENSJON
6,29 MB
FILNAVN
Hjemmeseier.pdf
ISBN
5520689105259

BESKRIVELSE

Forløs personlig vekst og bygg gode relasjoner! Gjennom flere år har Bernt André Torgussen holdt sine fengslende foredrag under tittelen Hjemmeseier. Nå er dette aktuelle budskapet endelig samlet i bokform. På en innsiktsfull, lettfattelig og praktisk måte leder han deg gjennom livsforvandlende sannheter om personlig vekst, liv og relasjoner: Her berøres spørsmål som: Hvordan finner jeg ut hva jeg virkelig ønsker i livet? Hvordan kan jeg finne indre ro, mot og styrke til å mestre en hektisk hverdag? Hva gjør vi som foreldre når vi ikke er enige om grensesettingen, og metodene for barneoppdragelsen ikke fungerer? Hvordan bevarer vi kjærligheten og gløden i forholdet, år etter år? Hva gjør jeg for å komme meg videre etter motgang og nederlag? Hvert kapittel tar for seg et aktuelt tema som vil bidra til å gi deg hjemmeseier. Disse følges opp med kraftfulle spørsmål og modeller til refleksjon og samtale. Boken vil hjelpe deg til å oppdage og forløse ressursene du bærer på, og gi deg noen redskaper som kan skape en himmelvid forskjell i livet ditt, om du bruker dem. Slik blir hjemmeseier en håndbok til vekst og utvikling du kan ha glede av i mange år fremover. «Hver og en har en indre kreativ ressurs som gjør oss i stand til å overvinne nær sagt ethvert problem, om vi våger å ta den i bruk» - Bernt André Torgussen

Hele overskuddet vårt går til samfunnsnyttige formål Ny solid hjemmeseier. Minnesota Wild og Mats Zuccarello hadde solid kontroll over hele kampen da de møtte Philadelphia Flyers på hjemmebane i Saint Paul lørdag.

Discover more music, concerts, videos, and pictures with the largest catalogue online at Last.fm. Hjemmeseier hos NRK Sporten. TV-fotograf Helge vant Lottofestivalmillion nummer tre, og ble gratulert av hele NRK Sporten.

RELATERTE BØKER