Helt gresk

Helt gresk - Fedon Alexander Lindberg | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Fedon Alexander Lindberg
DIMENSJON
9,82 MB
FILNAVN
Helt gresk.pdf
ISBN
8956692983290

BESKRIVELSE

Hellas er et populært ferieland: vi elsker de greske øyene, den greske kulturen, de hyggelige grekerne og ikke minst den greske maten. Og nå er Fedon A. Lindbergs matbokklassiker Helt gresk på nytt tilgjengelig igjen. Endelig kan vi ha det litt gresk når vi er hjemme også.Boken viser bredden i det greske kjøkken med mezé (smårettene), salater og grønnsaker, fisk og skalldyr, kjøtt og fjærkre, brød, desserter og kaker.Forfatteren sier: «Bli med meg til mitt Hellas, og la meg vise deg en side av landets mattradisjoner, kultur og historie som du neppe får med deg på en charterreise. Jeg vil vise deg hvordan livsstil, mat og helse henger sammen. Den tradisjonelle greske maten, vinen, olivenoljen kombinert med den klassiske avslappede livsstilen er rett og slett helsebringende. Her er oppskrifter på mat, sunnhet og nytelse: Denne boken er helt gresk for meg.»

Lindbergs matbokklassiker Helt gresk på nytt tilgjengelig igjen. Helt gresk_materie.indd 5 Fisk og skalldyr 101 Kjøtt og fjærkre 127 Desserter, brød og kaker 145 Honning 161 Det greske språkets ferd 164 Gresk historie i et nøtteskall 166 Athen ... Gresk mytologi er en stor mengde fortellinger som ble til i det antikke Hellas mellom cirka 700 fvt. og 300 evt.

2003 blir, etter alle vektkurver å dømme, nok et fett år for den bestselgende slankedoktoren Fedon A. Lindberg (40).

RELATERTE BØKER