Følelser

Følelser Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
12,90 MB
FILNAVN
Følelser.pdf
ISBN
7305338610848

BESKRIVELSE

Hvordan føler du deg når du får ros for en flott tegning? Eller når favorittleketøyet ditt blir ødelagt? Eller når du legger deg etter en lang dag?Med denne boken kan barna lære å sette ord på følelsene sine. Les om de ulike situasjonene Henrik opplever, se på uttrykkene hans i de søte illustrasjonene og bla i den lille boken for å finne det riktige ordet for hvordan han føler seg. CE-merket: Egnet for barn i alle aldre

Ofte ønsker vi å unngå ubehagelige følelser. Vi avleder dem, helt til vi mister kontakten med hvem vi er. Følelser (emosjoner) er en del av den menneskelige opplevelsesverden.

Det er derfor viktig at vi vet hva en følelse er og hvordan følelsene våre påvirker oss. Sammenheng mellom tanker, følelser, kroppsfornemmelser og atferd Tidsbruk 30 minutter (15 minutter på hver del) Hensikt Illustrere sammenhenger i den kognitive modellen. Innledning Vår opplevelse og våre væremåter er sammensatt av tanker, følelser, kroppsreaksjoner og atferd som utgjør en dynamisk helhet. Når mennesker går i terapi, har det alltid noe med følelser å gjøre: De opplever verden som for smertefull, ubehagelig eller skremmende - eller de har vanskelig for å oppleve verden i det ... Barn lærer om følelser gjennom måten foreldre reagerer på i møtet med barnets emosjoner.

RELATERTE BØKER