Feinschmecker; et klassisk kjøkken

Feinschmecker; et klassisk kjøkken - Knut Stene-Johansen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Knut Stene-Johansen
DIMENSJON
3,65 MB
FILNAVN
Feinschmecker; et klassisk kjøkken.pdf
ISBN
2295748765903

BESKRIVELSE

I 25 år har Lars Erik Underthuns klassiske restaurant Feinschmecker holdt åpent. Ingen av topprestaurantene i Oslo i dag har eksistert like lenge. Det gjør Feinschmecker til en unik institusjon i moderne norske kjøkken: Gjennom to og et halvt tiår har Lars Erik Underthun levert kokekunst på aller høyeste nivå til gjestene sine på Frogner. Denne boken er en hyllest til Feinschmecker og Lars Erik Underthun, skrevet av Norges kanskje fremste matskribent i dag, Morgenbladets Knut Stene-Johansen. Oppskrifter og tips gir oss det beste av Feinschmeckers franskinspirerte kokekunst. Samtidig spør boken: Hva er en klassisk restaurant? Hva kreves av kjærlighet til råvarer, av kreativitet og matglede, av medarbeidere og fellesskap, for å fortsette å levere mat i ypperste klasse over 25 år? Feinschmecker - et klassisk kjøkken er en utforsking av en fagtradisjon og en matfilosofi, like mye som en reise i restaurantens lange og innholdsrike historie. Boken er formgitt av den prisvinnende designerne Rune Døli og fotografert av Lars-Petter Pettersen, en av landets fremste matfotografer. Feinschmecker - et klassisk kjøkken er en praktfull og gjennomført kvalitetsbevisst kokebok - og et restaurantportrett i bokform som det knapt er lagd maken til i Norge tidligere.

Stilen blir understreket når du samtidig velger klassiske knottehåndtak og en benkeplate i tre eller granitt. Restaurant Feinschmecker - Balchens gt. 5, 0265 Oslo, Norway - Rated 4.9 based on 122 Reviews "Excellent! A truly Michelin experience! Thanks" Feinschmecker - et klassisk kjøkken er en utforsking av en fagtradisjon og en matfilosofi, like mye som en reise i restaurantens lange og innholdsrike historie.

Denne boken er en hyllest til Feinschmecker og ... Boken «Feinschmecker - Et klassisk kjøkken» kommer ut denne høsten, med oppskrifter fra restauranten og tekster av litteraturviter Knut Stene-Johansen «Et klassisk kjøkken» er undertittelen på den ferske kokeboken fra restauranten hans. - Noen oppfatter klassisk som negativt og sidrumpa, sier han. Feinschmecker - et klassisk kjøkken er en utforsking av en fagtradisjon og en matfilosofi, like mye som en reise i restaurantens lange og innholdsrike historie.

RELATERTE BØKER