Avsløringen

Avsløringen - Frid Ingulstad | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Frid Ingulstad
DIMENSJON
11,14 MB
FILNAVN
Avsløringen.pdf
ISBN
3631956150697

BESKRIVELSE

Alene hjemme i julen, får Elise en vond opplevelse. Utenfor vinduet får hun øye på en mørkkledd dame. Idet kvinnen snur seg og stirrer mot ruten, får Elise et sjokk. Eleonore! Sylvia får mistanke om at broren forsøker å tilrane seg hele farsarven, og reiser hals over hode hjem til Grimstad. Sannheten er enda verre enn hun hadde kunnet tenke seg. En gutt på skolen forteller Hugo hvem som er hans virkelige far, og han reagerer voldsomt.

Dataene gjorde det også mulig å identifisere offiserer og soldater i Forsvaret. Det var Arbeiderpartiet som krevde svar fra regjeringen i spørretimen. Russisk sjokk etter avsløringen.

De nærmeste visste det selvsagt på forhånd, og bransjen har visst det en stund, men det var mange der ute i det ganske land som ikke hadde enset romansen. KAN VINNE: Fay Wildhagen er nominert til Spellemann førstkommende helg. 5.

RELATERTE BØKER