Alt enhver kokk bør kunne

Alt enhver kokk bør kunne - Joy Manning | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Joy Manning
DIMENSJON
5,25 MB
FILNAVN
Alt enhver kokk bør kunne.pdf
ISBN
9263265037931

BESKRIVELSE

En praktisk guide for deg som vil skinne på kjøkkenet! Du trenger ikke dyre apparater, tretti forskjellige kniver eller en hylle full av eksotiske ingredienser for å kunne bli en god kokk. Men kunnskap trenger du, og det får du i denne boken. Vet du ikke forskjellen på en kokkekniv og en kjøttøks, eller hva det betyr å kutte noe á la julienne? Dette er tidløs og uunnværlig kunnskap som vil gi deg både nytte og glede på kjøkkenet i mange år framover. Du lærer blant annet: - hvordan du bruker og tar vare på jerngryten - hvordan du holder knivene skarpe - hvordan du skjærer løk uten å få tårer i øynene - hva du kan gjøre om sausen får klumper - hvordan du kan vite om maten er ferdig I tillegg får du tips og triks om alt fra organisering av kjøkkenet og kutteteknikker, til måling av ingredienser og hvordan man arrangerer et vellykket middagsselskap. Et must for alle hobbykokker!Solgt 30 000 eksemplarer.

Kreativitet er en verdifull egenskap i dette yrket. Du må kunne takle å arbeide under tidspress.

estimert frakt: 213 kr Flere bøker av interesse. Joy Manning Alt enhver kokk bør kunne; Katherine McGuire Alt enhver vegetarianer bør vite; Christine Nelson Oppskrifter enhver student bør kunne; Gursli Berg Forlag Kontakt Gunhild Gursli-Berg +47 938 61 135 [email protected] En smart håndbok om å leve godt på sunn og grønn mat Er du, eller barnet ditt, nylig blitt vegetarianer, men har ikke tilstrekkelig med kunnskaper om hvordan man skal spise? Eller vil du bare bli bedre på å spise sunnere, grønnere og mer miljøvennlig? I denne boken finner du alt du trenger å vite for å være en blid og mett vegetarianer.

RELATERTE BØKER