Aha!; begripe med omgrep B

Aha!; begripe med omgrep B - Solveig Nyborg, Herdis Øyehaug Karlstad | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Solveig Nyborg, Herdis Øyehaug Karlstad
DIMENSJON
9,3 MB
FILNAVN
Aha!; begripe med omgrep B.pdf
ISBN
7515613157556

BESKRIVELSE

Nyskapende læreverk i begynneropplæringen. Bøkene bygger på Magne Nyborgs omfattende forskningsarbeid, som har vist hvilken betydning grunnleggende begreper har for læring og forståelse. Praksisen som bygger på denne forskningen blir kalt Systematisk begrepsundervisning. Bøkene gir korte og lettfattelige praksisveiledninger til lærerne og et rikt og variert utvalg av spennende og virkelighetsnære øvingsoppgaver til elevene.

Aha! Begripe med omgrep A, nynorsk - kr 199 Aha! Begripe med begreper- Elevbok A og B. er et nyskapende læreverk i begynneropplæringen.

Oppdatert personvernerklæring og bruk av informasjonskapsler. Nytt regelverk for behandling av personopplysninger (GDPR) trer i kraft 20.

RELATERTE BØKER