Ville blomster i Norge

Ville blomster i Norge - Jon Feilberg | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jon Feilberg
DIMENSJON
6,75 MB
FILNAVN
Ville blomster i Norge.pdf
ISBN
4043826133439

BESKRIVELSE

Vakkert illustrert flora med 800 av våre viltvoksende planter.Hva heter blomsten? Hvilken familie tilhører den? Denne floraen er illustrert med flotte og fargelagte tegninger for best å få frem plantenes kjennetegn. I tillegg beskrives familienavn, latinsk navn, utbredelse, biologi og hvilken nytte og bruk vi har og har hatt av plantene. Ta gjerne boken med på turer i skog og mark, ved stranden eller på fjellet som en veiviser i naturen og i den rike norske blomsterverdenen.

Ta gjerne boken med på turer i skog og mark, ved ... Quiz om ville blomster i Norge Amélie Vachon. 20.05.2020.

I tillegg foreligger det noen få eldre, lokaliteter nord til Alstahaug og Dønna i Nordland. Totalutbredelsen omfatter nordre, vestre og sentrale deler av Europa. Kjøp 'Ville blomster i Norge' av Jon Feilberg fra Norges raskeste nettbokhandel.

RELATERTE BØKER