Vi dyra

Vi dyra - Justin Torres | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Justin Torres
DIMENSJON
8,8 MB
FILNAVN
Vi dyra.pdf
ISBN
3378742895313

BESKRIVELSE

Tre brødre river seg vei gjennom barndommen - moser hverandre med tomater, lager drager av søppel, gjemmer seg når foreldrene slåss, lister seg rundt i huset mens mor sover nattevakten av seg. Pappa og mamma er fra Brooklyn - han er puertoricaner, hun hvit - de er begge bare så vidt voksne selv, og deres kjærlighet er en alvorlig, farlig sak. Livet i familien er vilt og oppslukende, fullt av kaos og følelser og lykksaligheten av å høre helt og holdent til hverandre. Vi dyra gjenoppdager den gode oppvekstromanen på en overraskende sterk måte: Fra den intense familietilhørigheten barnet opplever, til den dyptpløyende fremmedgjortheten idet han begynner å bane seg sin egen vei i verden.I denne banebrytende debutromanen kaster Justin Torres oss ut i en families kaotiske hjerte, de intense båndene mellom tre brødre, og den mytiske effekten av denne voldsomme kjærligheten på hvem vi må bli som mennesker. "...)gjør boka nærmest et uutslettelig inntrykk på leseren."Frode Hermandrud, Oppland Arbeiderblad (terning 5)"Det er en historie om skrudd oppvekst og kjærlighet på ville veger det handler om. Men det er gjort med en glød og intensitet i framstillingen som vanskelig lar en leser slippe unna, selv når galskapen akselererer Geir Vestad, Hamar Arbeiderblad"Vi dyra er en mørk og gripende roman om oppvekst med uforutsigbarhet,vold og kjærlighet(...)sterk og stilsikker roman, en barndom overbevisende beskrevet fra barnas ståsted."Stine Frimann, Vårt Land Rå, vakker og enestående"Vi dyra er en enestående debut, en vakker page-turner som overbeviser og overrasker."Ida Vågsether, Stavanger Aftenblad Glitrende og brutal oppvekstroman fra forfatter av format, i god norsk oversettelse"Denne debutromanen kan varsle et forfatterskap av format, men står ogsa fjellstøtt pa egne ben (...). Hver tekst er som en knyttneve som apner seg forsiktig. Jeg kan nok trygt si pa vegne av flere: Vi vil ha mer" Susanne Hedemann Hiorth, Dagens Næringsliv "Hjerteskjærende" Sunday Times "Skremmende og gnistrende" Esquire "Et fantastisk hyl av en oppvekstskildring som vil sluke ditt hjerte." Vanity Fair "Uforglemmelig" New York Times"Buldrer med lyrisk dynamitt ... Torres er et voldsomt nytt talent." Esquire"Denne oppvekstromanen svinger mellom vold og hengivenhet, patos og humor, og berikes av en frisk og overdådig språkstil." Observer

Hvis jeg var en svane. Denne episoden tar for seg de første månedene i livet til tre svaneunger.

Amfibier Bjørner Bløtdyr Bruskfisker Edderkoppdyr Edderkopper Fugler Gnagere Hunder Hvaler Insekter Katter Koraller Krypdyr Leddyr Papegøyer Pattedyr Pigghuder Sangfugler Seldyr, pinnipedier Slanger Strålefinnede fisker Øgler. Infosider. du er bekymra for at dyr har det vondt, og du veit kor vi kan finne dyret eller dyra; nokon har blitt sjuke av mat eller drikke; mat blir produsert, omsett eller innført ulovleg (velg temaet "Anna" i lista under) det er mangelfulle opplysningar om allergen på matvarer, restaurantar, kantiner, bakeri og liknande (velg temaet "Anna" i lista under) Norges dyr : Pattedyrene, 1990, 3 b., isbn 82-02-09169-1, Finn boken Fossekallen ble valgt til Norges nasjonalfugl i 1963.

RELATERTE BØKER