Travle traktorer på gården. 1 bok. 1 puslespill. 2 traktorer

Travle traktorer på gården. 1 bok. 1 puslespill. 2 traktorer Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
3,43 MB
FILNAVN
Travle traktorer på gården. 1 bok. 1 puslespill. 2 traktorer.pdf
ISBN
5798002224036

BESKRIVELSE

En morsom og lærerik bok for de minste. Lær hva traktorene kan brukes til mens du leker. Her blir man kjent med mange morsomme traktorer og lærer hva de forskjellige traktorene kan brukes til. De flotte traktorene som medfølger kan kjøres rundt på det store puslespillet. 64-siders bok om traktorer og landbruk 16-biters puslespill (42 x 44 cm) 2 trefigurer av traktorer Kjør traktoren rundt på det fine puslespillet og bruk boksen som låve og garasje!

Selv lyktene på traktoren hadde fått ekstra beskyttelse mot slag fra kvist og andre hindringer. For tidsskriftet med samme navn, se Traktor (tidsskrift). En traktor er et motorisert kjøretøy som for det meste benyttes til jordbruksaktivitet i moderne landbruk.Selve ordet «traktor» kommer fra latin og betyr «trekkraft».

Lær hva traktorene kan brukes til mens du leker. Her blir man kjent med mange morsomme traktorer og lærer hva de forskjellige traktorene kan brukes til.

RELATERTE BØKER