Spørreskjema som metode; for helsefagene

Spørreskjema som metode; for helsefagene - Malin Eberhard-Gran | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Malin Eberhard-Gran
DIMENSJON
11,47 MB
FILNAVN
Spørreskjema som metode; for helsefagene.pdf
ISBN
8160923978491

BESKRIVELSE

Forfatteren gir deg kunnskap om spørreskjemametodikk og spørreskjemakonstruksjon. Innenfor helsevesenet kartlegger man gjerne helseproblemer ved hjelp av spørreskjemaer og resultatene derfra bidrar til å besvare forskningsspørsmål. Det er lett å undervurdere hvor vanskelig og tidkrevende det er å lage et godt spørreskjema. Dessuten trenger man forskningsinnsikt for å unngå feil som kan påvirke kvaliteten på undersøkelsen og i verste fall føre til at man trekker feilaktige konklusjoner. Boken er relevant på både bachelornivå og høyere nivå; for medisinstudenter som skriver en prosjektoppgave, eller masterstudenter innenfor sykepleie, psykologi, farmasi, fysioterapi mfl. For ansatte i kommunehelsetjenesten vil den også være nyttig. «Det fungerer med usedvanlig letthet språklig og pedagogisk når spesialist og professor Eberhard-Gran ved det medisinske fakultet, UiO, skriver en liten håndbok om spørreskjema som metode.» «Sykepleien» 7, 2017«Malin Eberhard-Gran gitt oss en perle av en introduksjon til temaet kvantitativ forskning ... Også som medisinstudent ville jeg nok blitt svært glad om jeg fikk tak i en bok som denne. Inspirerende og opplysende, kortfattet ¿ og overkommelig i pris.»«Utposten» 5, 2017Malin Eberhard-Gran er spesialist i samfunnsmedisin og professor i klinisk epidemiologi ved det medisinske fakultet, UiO. Hun er prosjektleder for flere større befolkningsundersøkelser både ved Folkehelseinstituttet og Akershus universitetssykehus, og hun har utviklet mange spørreskjemaer. I tillegg underviser hun medisinstudenter, foreleser om reproduktiv epidemiologi og holder metodekurs for helsepersonell på Akershus universitetssykehus.

Kjøp boken Spørreskjema som metode; for helsefagene av Malin Eberhard-Gran (ISBN 9788215029405) hos Adlibris.com. Fri frakt fra {0} kr.

Som alle andre metoder har også spørreskjema sine begrensninger. Den største begrensningen er at man ofte belyser noe veldig bredt, men som ikke går særlig i dybden på det man ønsker å utforske. Hun jobbet som allmennlege og i kommunehelsetjenesten i flere år før hun begynte å forske.

RELATERTE BØKER