Real reading; lesetrening i engelsk 3

Real reading; lesetrening i engelsk 3 - Lene Syversen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lene Syversen
DIMENSJON
4,32 MB
FILNAVN
Real reading; lesetrening i engelsk 3.pdf
ISBN
5014724736049

BESKRIVELSE

Real Reading er neste nivå i vår serie Lesetrening i engelsk. I likhet med de to forrige bøkene i serien, inneholder også Real Reading tekster og oppgaver av litt ulik vanskegrad, slik at man skal kunne tilpasse undervisningen til hver enkelt elev. I Real Reading avsluttes i tillegg hvert kapittel med en oppgave som løses i par, gruppe eller hel klasse. Det kan være et tema til diskusjon, en dramatisering eller en praktisk oppgave. Real Reading er i hovedsak ment for 6.trinn, men er også aktuell for tilpasset opplæring oppover på trinnene. Boka er på 48 sider og inneholder 20 tekster i ulike sjangre og med varierende lengde.

Real Reading er neste nivå i vår serie Lesetrening i engelsk. I likhet med de to forrige ... Søkeresultater for Reading "Harry Potter" - Haugenbok.no Pris: 150,-.

Boka følger mønsteret fra Real Reading mht både teksttyper og oppgaver, men tekstene er jevnt over noe lengre og litt mer avanserte. Radiant Reading er i hovedsak ment for 7.trinn, men er og Rookie reading; lesetrening i engelsk av Lene Syversen heftet, 2014, Norsk (nynorsk), ISBN 9788249215850.

RELATERTE BØKER