Prosjektering av elektriske anlegg

Prosjektering av elektriske anlegg - Pål-Albert Olsen, Svend Øvrebekk | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Pål-Albert Olsen, Svend Øvrebekk
DIMENSJON
4,76 MB
FILNAVN
Prosjektering av elektriske anlegg.pdf
ISBN
9501924132473

BESKRIVELSE

Boka Prosjektering av elektriske anlegg er skrevet med utgangspunkt i den nye opplæringsplanen for Teknisk fagskole. Den vil også passe som støttelitteratur ved.tekniske høgskoler, som for eksempel i tekniske spesialiseringsemner som elektriske installasjoner og elektriske anlegg. Forfatterne tar for seg emner som en planlegger må vurdere for å kunne planlegge, dimensjonere og dokumentere en elektrisk installasjon. Boka gir et helhetsbilde over hvilke prosesser planleggeren må forholde seg til, og vil være nyttig for alle som arbeider med prosjektering av elektriske anlegg. Pål-Albert Olsen er førstelektor ved Høgskolen i Bergen. Han har tidligere arbeidet som rådgivende ingeniør og har vært avdelingsleder for elektroavdelingen ved.Bergen Tekniske fagskole. Svend Øvrebekk arbeider ved Stavanger offshore tekniske skole.

1161. EØS-henvisninger: EØS-avtalen vedlegg VII nr.

Som leiande elektroleverandøren i regionen held me oss oppdaterte på gjeldande forskrifter for elektriske anlegg. Du som kunde kan kjenne deg trygg på at anlegg som er prosjektert av oss er i samsvar med gjeldande krav og den rette løysinga for deg.

RELATERTE BØKER