Prosjektering av elektriske anlegg

Prosjektering av elektriske anlegg - Pål-Albert Olsen, Svend Øvrebekk | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Pål-Albert Olsen, Svend Øvrebekk
DIMENSJON
5,16 MB
FILNAVN
Prosjektering av elektriske anlegg.pdf
ISBN
7478166133515

BESKRIVELSE

Boka Prosjektering av elektriske anlegg er skrevet med utgangspunkt i den nye opplæringsplanen for Teknisk fagskole. Den vil også passe som støttelitteratur ved.tekniske høgskoler, som for eksempel i tekniske spesialiseringsemner som elektriske installasjoner og elektriske anlegg. Forfatterne tar for seg emner som en planlegger må vurdere for å kunne planlegge, dimensjonere og dokumentere en elektrisk installasjon. Boka gir et helhetsbilde over hvilke prosesser planleggeren må forholde seg til, og vil være nyttig for alle som arbeider med prosjektering av elektriske anlegg. Pål-Albert Olsen er førstelektor ved Høgskolen i Bergen. Han har tidligere arbeidet som rådgivende ingeniør og har vært avdelingsleder for elektroavdelingen ved.Bergen Tekniske fagskole. Svend Øvrebekk arbeider ved Stavanger offshore tekniske skole.

Postboks 2014, 3103 Tønsberg. Telefon: 33 41 25 00 - Faks: 33 31 06 60, E-post: [email protected] Organisasjonsnummer: 974 760 983 Prosjektering av elektriske anlegg 2.

er delnorm 722 som omhandler prosjektering og utførelse av ladepunkter for elektriske kjøretøy. Denne delnormen gjelder for forbrukerkurser som forsyner ... iNOR AS er et rådgivende ingeniørfirma innen prosjektering av elektriske anlegg og teknisk byggeledelse. Forskrift om elektriske lavspenningsanlegg (fel) var et regimeskifte ...

RELATERTE BØKER