Ny nordisk design

Ny nordisk design - Dorothea Gundtoft | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Dorothea Gundtoft
DIMENSJON
8,45 MB
FILNAVN
Ny nordisk design.pdf
ISBN
9939028293547

BESKRIVELSE

Ny nordisk design hyller den store innflytelsen nordisk design har på designscenen verden over. Den varsler at en ny generasjon designere er på vei, og at magasinredaktører og bloggere følger dem nøye. Den vedvarende interessen for nordisk design skyldes at den er enkel, minimalistisk, at materialene holder høy kvalitet og de bærekraftige produksjonsmetodene som er en så stor del av den skandinaviske livsstilen. Kontur forlag er stolte av å kunne gi ut Ny nordisk design som presenterer over 70 designere fra Norge, Sverige, Danmark, Finland og Island - både etablerte og nykommere. Enten de arbeider med interiør eller produktdesign eller kommenterer begge deler i magasiner og på blogger, deler de alle en lidenskapelig begeistring for en designstil som har stor internasjonal appell. Med over 200 fotografier av den mest relevante og banebrytende designen i Norden de siste tiårene, er dette en fantastisk gavebok til den interiør- eller designinteresserte, eller til seg selv.

Hon har tidigare skrivit boken Fashion Scandinavia samt kurerat en utställning med samma namn i London. Ny nordisk design hyller den store innflytelsen nordisk design har på designscenen verden over. Den varsler at en ny generasjon designere er på vei, og at magasinredaktører og bloggere følger dem nøye.

Författaren Dorothea Gundtoft skriver annars om mode och design för magasin som Vouge, Style.com and Dazed & Confused. Hon har tidigare skrivit boken Fashion Scandinavia samt kurerat en utställning med samma namn i London. Ny nordisk design hyller den store innflytelsen nordisk design har på designscenen verden over.

RELATERTE BØKER