Lommeguide til fiskeknuter

Lommeguide til fiskeknuter - Jim O'Donell | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jim O'Donell
DIMENSJON
4,80 MB
FILNAVN
Lommeguide til fiskeknuter.pdf
ISBN
7844504026458

BESKRIVELSE

Denne hendige lille lommeguiden inneholder et utvalg gode fiskeknuter for alle forhold. Enkel tekst og tydelige illustrasjoner viser hvordan knuten trinn for trinn gjøres. Boken er designet for å være oppslått, slik at du kan bruke begge hender til å gjøre knuten. Den passer i lommen eller fiskeskrinet og er vannavstøtende slik at den kan benyttes under aktivt fiske.

Den passer i lommen eller fiskeskrinet og er vannavstøtende slik at den kan benyttes under aktivt fiske. Bok, Lommeguide til Fiskeknuter Boken inneholder et utvalg gode fiskeknuter for alle forhold og er designet for å være oppslått. Den er vannavstøtende og passer i lommen eller fiskeskrinet. Bok, Lommeguide til Fiskeknuter Denne varen finnes på lager i butikkene angitt under, og prisen oppgitt på bestmarin.no er kun en veiledende pris for de aktuelle butikker.

Beskrivelse; Lagerstatus butikker; Denne hendige lille lommeguiden inneholder et utvalg gode fiskeknuter for alle forhold. Enkel ... Bok Lommeguide til Fiskeknuter Akkurat de knutene du trenger.

RELATERTE BØKER