Lange linjer i historien

Lange linjer i historien - Gunnar W. Knutsen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gunnar W. Knutsen
DIMENSJON
9,8 MB
FILNAVN
Lange linjer i historien.pdf
ISBN
4294060467187

BESKRIVELSE

Dette er en ny og annerledes verdenshistorie rettet mot studenter i historie. Lange linjer i historien er en innføring i globalhistorie til alle tider. Den fokuserer mer på de lange utviklingstrekkene i menneskenes historie enn på enkeltbegivenheter, mer på likheter mellom ulike epoker og steder enn på forskjellene mellom dem. Jordbruksrevolusjonen og den industrielle revolusjon har for eksempel lagt grunnlaget for ulike samfunnstyper og sivilisasjoner overalt i verden. Til tross for store kulturelle og materielle forskjeller har samfunn opp gjennom historien hatt viktige fellestrekk i teknologi og i sosial og politisk organisering.

Den fokuserer mer på de lange utviklingstrekkene i menneskenes historie enn på enkeltbegivenheter, mer på likheter mellom ulike epoker og steder enn på forskjellene mellom dem. Kjøp Lange linjer i historien fra Cappelen Damm Undervisning Dette er en ny og annerledes verdenshistorie rettet mot studenter i historie. Lange linjer i historien er en innføring i globalhistorie til alle tider.

Dette er en ny og annerledes verdenshistorie rettet mot studenter... kapittel lange linjer historien kapittel mennesker, natur og samfunn begynte historien? den tiden menneskene har eksistert jorden, har ofte delt inn historie og Lange linjer i historien er en flott bok. Denne boken er skrevet av forfatteren Gunnar W.

RELATERTE BØKER