Kattenes hemmelige språk

Kattenes hemmelige språk - Susanne Schötz | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Susanne Schötz
DIMENSJON
4,29 MB
FILNAVN
Kattenes hemmelige språk.pdf
ISBN
1164852277492

BESKRIVELSE

I Kattens hemmelige språk anvender språkforskereren Susanne Schötz vitenskapelige metoder for å analysere kattespråket, og på underholdende og lettfattelig vis viser hun hvordan katter kommuniserer med hverandre og med mennesker. Har du noen gang lurt på hva katten din prøver å fortelle deg? Alle katteeiere vet at katter ikke mjauer tilfeldige lyder. Bak et mjau ligger det alltid en intensjon om å oppnå noe. Et vennlig og tynt mjau betyr naturligvis noe annet enn hvesing. Denne første språklige utforskingen av kattespråket Mjauisk gjør det mulig for katteelskere å forstå sine kjæledyr på en helt ny måte.

Når katten maler (en rumlelyd), betyr det at den ønsker å opprettholde kontakten med mennesket; altså har vi en fornøyd katt. Kattenes hemmelige språk av Susanne Schötz innbundet, 2019, Norsk (bokmål), ISBN 9788202588533. I Kattens hemmelige språk anvender språkforskereren Susanne Schötz vitenskapelige metoder for å analysere kattespråket, og på underholdende og ... Om Kattenes hemmelige språk I Kattens hemmelige språk anvender språkforskereren Susanne Schötz vitenskapelige metoder for å analysere kattespråket, og på underholdende og lettfattelig vis viser hun hvordan katter kommuniserer med hverandre og med mennesker. OriginalRgb_Omslagsforside_Kattenes_hemmelige_språk_forside-655×1024 Av Trude Løtvedt 25.04.2019 02:10 Estimert lesetid: 1 min Tweet «Kattens hemmelige språk» av språkforskereren Susanne Schötz .

Få boktips, invitasjoner til arrangementer og mye annet. Kopiert.

RELATERTE BØKER