Kamelskyer

Kamelskyer - Thorvald Steen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Thorvald Steen
DIMENSJON
9,82 MB
FILNAVN
Kamelskyer.pdf
ISBN
1233866396222

BESKRIVELSE

Erik Lindholm er forfatter, med noen få diktsamlinger bak seg. Våren 2003 reiser han til Lisboa for å skrive. Der forelsker han seg i Cecilia, en engelsk journalist. Samtidig er det noe som skjer hjemme, kona er rar i stemmen når han ringer. Parallelt fortelles historien om Saladin, en av de store forbildene i den islamske verden. Saladin kjempet mot korsfarerne,og var lenge en nådeløs krigsherre. Etter gjenerobringen av Jerusalem i 1187 blir han en fortaler for tilgivelse og forståelse.

Da han får et reisestipend, blir han overtalt av sin kone til å dra til Lisboa for å skrive. Der forelsker han seg i Cecilia, en engelsk journalist. Baldrian og Musa og lengselen bok Tiril Valeur Holter-Andersen pdf.

Saladins heltemot og lederskap har gjort ham ideell som kulturfigur ved framveksten av særlig kurdisk nasjonalisme i det 20. århundre..

RELATERTE BØKER