Italiensk på én, to, tre

Italiensk på én, to, tre - Irene Burdese, Cathrine Rysst, Sergio Sabbatini | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Irene Burdese, Cathrine Rysst, Sergio Sabbatini
DIMENSJON
8,77 MB
FILNAVN
Italiensk på én, to, tre.pdf
ISBN
6629484214477

BESKRIVELSE

Italiano Uno dekker læreplanen for nivå I, og er den første av tre bøker i serien. Den gir en innføring i grunnleggende italiensk språklæring, kommunikasjon og kultur. Verket er utformet i henhold til læreplanen for videregående skole, nivå 1, 2 og 3, men kan også benyttes i høyere utdanning ved universitetene eller i voksenopplæringen, på italienskkurs og på selvstendig basis.

Vi har fem oversettelser av tre i bokmål-italiensk ordbok med synonymer, definisjoner, eksempler på bruk og uttale. MosaLingua fokuserer på langvarig memorering gjennom teknikker basert på kognitive og psykologiske konsepter. Snittprisen ligger på 4,99 Euro og er tilgjengelig for både iOS og Android.

Fordel de andre ingrediensene over. Ha på litt olje, salt og pepper.

RELATERTE BØKER