Italiensk på én, to, tre

Italiensk på én, to, tre - Irene Burdese, Cathrine Rysst, Sergio Sabbatini | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Irene Burdese, Cathrine Rysst, Sergio Sabbatini
DIMENSJON
12,89 MB
FILNAVN
Italiensk på én, to, tre.pdf
ISBN
4458509174192

BESKRIVELSE

Italiano Uno dekker læreplanen for nivå I, og er den første av tre bøker i serien. Den gir en innføring i grunnleggende italiensk språklæring, kommunikasjon og kultur. Verket er utformet i henhold til læreplanen for videregående skole, nivå 1, 2 og 3, men kan også benyttes i høyere utdanning ved universitetene eller i voksenopplæringen, på italienskkurs og på selvstendig basis.

Bestill hjemlevering eller klikk&hent i din ARK-butikk. Den første i en serie romaner om politimannen Salvo Montalbano i den lille havnebyen Vigàta på sørkysten av Sicilia. Bøkene er blitt en forlagssuksess i Italia.

Verket er utformet i henhold til læreplanen for videregående skole, nivå 1, 2 og 3, men kan også benyttes i høyere utdanning ved universitetene eller i voksenopplæringen ... Kjøp 'Italiensk på én, to, tre, italiano [uno] 1, læreverk i italiensk' av Irene Burdese fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet, Innbundet | 9788275227049 Italiensk på én, to, tre er et læreverk i begynneropplæringen i italiensk.

RELATERTE BØKER