Hillbillyens klagesang

Hillbillyens klagesang - J.D. Vance | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
J.D. Vance
DIMENSJON
10,53 MB
FILNAVN
Hillbillyens klagesang.pdf
ISBN
6159766001499

BESKRIVELSE

Hillbillyens klagesang er en sterk og sviende skildring av J.D. Vance sin egen klassereise, men også en treffende beskrivelse av diskrimineringen, samt de strukturelle og kulturelle barrierene som møter mange av dagens fattige. Det en rapport fra USA, men også en generell refleksjon over det som venter ethvert samfunn, dersom vi ikke tar på alvor konsekvensene av økte forskjeller i befolkningen.

Publiseringsår: 2017. Klassifikasjon: Personer inndelt etter sosialt sjikt og økonomisk niv ... Hillbillyens klagesang er en sterk og sviende skildring av J.D.

Vance sin egen klassereise, men også en treffende beskrivelse av diskrimineringen, samt de strukturelle og kulturelle barrierene som møter mange av dagens fattige. Hillbillyens klagesang har mange interessante likhetstrekk med den omdiskuterte, Farvel til Eddy Belleguele, der Eduard Luis skildrer sin traumatiske barndom i et arbeiderklassesamfunn i Nord-Frankrike. Volden, det vulgære språket, rusen, den manglende tilliten og apatien er fellestrekk for de to miljøene. Kjøp Hillbillyens klagesang fra Bokklubber Hillbillyens klagesang er en sterk og sviende skildring av J.D.

RELATERTE BØKER