Gode fagtekster

Gode fagtekster - Jo Bech-Karlsen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jo Bech-Karlsen
DIMENSJON
9,30 MB
FILNAVN
Gode fagtekster.pdf
ISBN
3258142878473

BESKRIVELSE

Essayteorien er bindsterk og omfattende. Men den er også så mangfoldig, og til dels sprikende, at den kan forvirre en begynner som vil komme i gang med skrivingen. «Gode fagtekster» er en praktisk anlagt innføring i kunsten å skrive essay. Hensikten er ikke å gien fullstendig beskrivelse av essayet som form, men å inspirere til å skrive.

Stine Brynildsen 20,937 views. For dem handler flukten om liv og død. De har lenge gjemt seg i kjelleren til Otto og Klaras familie, men nå er de oppdaget og foreldrene arrestert.

I denne ... På mellomtrinnet leser vi fagtekster sammen! Vi tenker, snakker og skriver om det vi leser. Denne artikkelen er ment som en idéskisse over det å arbeide systematisk med lesing av ...

RELATERTE BØKER