Folket under nordlyset = People under the northern lights = Álbmot guovssahasa vuolde

Folket under nordlyset = People under the northern lights = Álbmot guovssahasa vuolde - Per Ivar Somby | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Per Ivar Somby
DIMENSJON
6,16 MB
FILNAVN
Folket under nordlyset = People under the northern lights = Álbmot guovssahasa vuolde.pdf
ISBN
3537080828566

BESKRIVELSE

I 1882 og 1883 oppholdt den danske nordlysforskeren Sophus Tromholt seg i Sápmi, mest i Kautokeino. Når han ikke fotograferte nordlys fant han andre spennende motiver, nemlig menneskene i Kautokeino. Bildene er såpass spesielle at de i dag er del av UNESCO register for Verdens dokument-arv. Bildene er fargelagt av Per Ivar Somby, som ønsker å gi disse en ny dimensjon og skape en følelse av nærhet og tidløshet. Tekstene til fotografiene er basert på Tromholts egne tekster.Boken är på norska (bokmål), engelska och samiska.

Fri frakt. Alltid bra priser och snabb leverans.

Bildene er fargelagt av Per Ivar Somby, som ønsker å gi disse en ny dimensjon og skape en følelse ... Pris: 294 kr. inbunden, 2019.

RELATERTE BØKER