Fargen på himmelen vår

Fargen på himmelen vår - Amita Trasi | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Amita Trasi
DIMENSJON
9,37 MB
FILNAVN
Fargen på himmelen vår.pdf
ISBN
1781438748403

BESKRIVELSE

«Dette er en viktig fortelling, følsom og sterk på samme tid, om to barndomsvenner og deres ubrytelige bånd.» Shilpi Gowda, forfatter av Indias datterIndia 1986: Ti år gamle Mukta har kommet i den alderen at hennes skjebne - å bli tempelprostituert - skal oppfylles. I et forsøk på å slippe unna, blir hun sendt til en familie i Mumbai for å være hushjelp. Der blir hun kjent med datteren i huset, den åtte år gamle Tara.Det oppstår et nært vennskap mellom de to jentene, men en kveld blir Mukta kidnappet, og ikke lenge etterpå flytter Tara og faren hennes til USA. Et nytt liv i Los Angeles venter, men Tara kommer aldri over tapet av sin beste venn.Noen år senere reiser Tara tilbake til India for å spore opp Mukta. Jakten leder henne til en brutal verden av menneskehandlere, og Tara begynner også å avdekke godt bevarte hemmeligheter i hennes egen familie.«Under Trasis kyndige hender vokser det fram en vellykket historie, formidlet med en tone som vekker gjenklang etter at siste side er lest.» Library Journal, starred review

Sendes innen 1-3 virkedager. Kjøp boken Fargen på himmelen vår av Amita Trasi (ISBN 9788202622138) hos Adlibris.com.

159,-Veil. pris: 179,-Spar: 20,-«Dette er en viktig fortelling, følsom og sterk på samme tid, om to barndomsvenner og deres ubrytelige bånd.» Shilpi Gowda, forfatter av Indias datter India 1986: Ti år gamle Mukta har kommet i den alderen at hennes skjebne - å bli tempelprostituert - skal oppfylles. «Dette er en viktig fortelling, følsom og sterk på samme tid, om to barndomsvenner og deres ubrytelige bånd.» Shilpi Gowda, forfatter av Indias datterIndia 1986: Ti år gamle Mukta har kommet i den alderen at hennes skjebne - å bli tempelprostituert - skal oppfylles.

RELATERTE BØKER