En ny sjanse

En ny sjanse - Sigrid Lunde | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sigrid Lunde
DIMENSJON
7,62 MB
FILNAVN
En ny sjanse.pdf
ISBN
9123744631197

BESKRIVELSE

Astri har gitt sitt "ja" til kretsfører Trond Helgebakk, selv om han er en gift mann så lenge Synnøve nekter å underskrive separasjonspapirene. Likevel tilbringer Astri og Trond en natt sammen. Begge to vet at de beveger seg farlig nær kanten av stupet. Oline, som ble overfalt og knivstukket av Nils Nordigarns elskerinne, er livstruende skadet. Heldigvis reagerer Astri lynraskt, og både Ditleff og Astris far gjør sitt ytterste for å redde henne. - Hvordan tror du det går, Ditleff? Han satt og lekte med stetoskopet. Slik lyset falt fra vinduet, var han påtrengende kjekk. Kjekk på samme måte som Gestapo-Kalbe, selv om de ikke egentlig var ansiktslike. Men arret i pannen fikk Ditleff til å virke fascinerende på kvinner flest. - Jeg ville ikke ha satset mange penger på henne, Astri, sa han dystert. - Jeg tviler på at legene i Trondheim gir dette mennesket prioritet. Astri isnet innvendig over ordene. Men Ditleff triumferte ikke. Han virket lei seg.

En ny sjanse; Aldersgrense 6 år; 12 min; Fem utstøtte tenåringer med store drømmer oppdager et hemmelig rom der åndene til gamle, legendariske rockere spøker... En annerledes gjeng Daglig leder på Kopisenteret Bjørn Johannesen forteller at han mener det er viktig å gi folk en ny sjanse og en ny start på livet. Opp gjennom årene har han tatt inn rundt 25 personer i praksis eller i abreidsavklaring under vingen. Genterapi: En ny sjanse i livets lotteri? Foto: iStock.

mai kl. 20.00 får alle en ny sjanse til å oppleve konsert med Åge Aleksandersen.

RELATERTE BØKER