Elektriske anlegg

Elektriske anlegg - Svein Johnsen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Svein Johnsen
DIMENSJON
6,29 MB
FILNAVN
Elektriske anlegg.pdf
ISBN
5728621332262

BESKRIVELSE

Boka omhandler produksjon av elektrisk energi og distribusjonssystemer med vekt på forskrifter og krav til sikkerhet. Den inneholder lærestoff om å planlegge og dokumentere lavspenning nettsystemer, inntak, fordelingsanlegg, jordingssystemer, og montering av utstyr for belysning og varmesystemer i bygninger med utgangspunkt i gjeldende forskrifter og normer (NEK 400:2018). Det er laget oppgaver på ulike nivåer til alle emner.

Anleggene skal utformes med tilstrekkelig beskyttelse mot blant annet. elektriske støt under normal bruk og ved feil, termiske virkninger, overstrøm, feilstrømmer, overspenning ... -Elektriske anlegg skal planlegges og utføres slik at mennesker, husdyr og eiendom er beskyttet mot fare og skader ved normal bruk og slik at anlegget blir egnet til den forutsatte bruk -Veiledning: «forutsetter vurdering av risiko forbundet med det aktuelle anlegget, tilfredsstillende pålitelighet mhp beskyttelse mot Teekay - Petrojarl Knarr - elektriske anlegg, instrumenterte sikkerhetssystemer og teknisk sikkerhet I perioden 13.

4 om tilsyn med elektriske anlegg og elektrisk utstyr § 2, Kronprinsreg.res. av 14.

RELATERTE BØKER