Blindepilen og den sovende kvinnen

Blindepilen og den sovende kvinnen - Haruki Murakami | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Haruki Murakami
DIMENSJON
11,68 MB
FILNAVN
Blindepilen og den sovende kvinnen.pdf
ISBN
3059397211843

BESKRIVELSE

«Forbilledlig billedsterke og fabulerende noveller fra Japan» Cathrine Krøger, Dagbladet. En tyvaktig ape og en mann av is. Menneskeetende katter, sultne haier og hemmelighetsfulle speil. Og en helt vanlig, liten kenguru. I Haruki Murakamis nyeste novellesamling blir vi kjent med et mylder av minneverdige karakterer og fenomener. Her blandes dagligdagse gjøremål, dramatiske situasjoner, melankolske stemninger og de underligste hendelser på særegent vis. Gjennom uventede møter, tilfeldigheter og hverdagslige valg konfronteres personene med kjærlighet og tap, drømmer og håp, og med umuligheten av å helt ut forstå selv dem som står en nærmest av alle.I de 26 novellene i Blindepilen og den sovende kvinnen viser Haruki Murakami seg igjen som en egenartet og medrivende forteller. «Spretne og uærbødige noveller fra Haruki Murakami» Torbjørn Oppedal, Morgenbladet«Nydelige noveller som slentrer fra innsikt til innsikt » Fartein Horgar, Adresseavisen

Han regnes som en av de viktigste japanske forfatterne i perioden under og etter den økonomiske boblen i Japan i 1980-årene, og er en av de mest leste postmoderne forfattere internasjonalt. Murakami debuterte som romanforfatter i 1979, og har også skrevet noveller, essayer og reiselitteratur, i tillegg til å være en aktiv oversetter av engelsk ... Lensmann tiltalt for voldtekter av berusede og sovende kvinner (VG Nett) En tidligere lensmann i Buskerud er tiltalt for voldtekter av flere kvinner, som blant annet skal ha vært bedøvet av ... Voldtok sovende kvinne.

Pris 50kr. Kan sende mot forskuddsbetaling inn på konto eller overføring via Vipps.

RELATERTE BØKER