Bi 2

Bi 2 - Heidi Kristine Grønlien, Cato Tandberg, Kristin Glørstad Tsigaridas, Leif Ryvarden | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Heidi Kristine Grønlien, Cato Tandberg, Kristin Glørstad Tsigaridas, Leif Ryvarden
DIMENSJON
7,10 MB
FILNAVN
Bi 2.pdf
ISBN
6505835590115

BESKRIVELSE

Den reviderte utgaven av Bi 2 består av en alt-i-ett-bok tilpasset programfaget biologi 2. Boka har et rikt utvalg av oppgaver og forsøk. Den er faglig solid og oppdatert, og har gjennomarbeidede illustrasjoner, tabeller og flytskjemaer som gjør lærestoffet tilgjengelig for alle elevene.Boka har en bearbeidet kapittelstruktur, der vi har tatt større hensyn til hvilke emner som bygger på hverandre, og hvilke temaer som passer å undervise i de ulike årstidene. Eksempler på dette er kapitlene Evolusjon og Økologi som er plassert først i Bi 2 da disse er aktuelle i forbindelse med feltarbeid på sensommeren og høsten.

Å arbeide med tekst er en lang og ... Skriv inn brukernavn og passord. Glemt passord? Glemt brukernavn? Nettstedet følger strukturen i Bios biologi 1 fra 2018 og Bios biologi 2 fra 2019.

These native apps provide live, interactive, mobile access to your important business information. Microsoft on-premises data gateway.

RELATERTE BØKER