Antikkens kultur

Antikkens kultur - Vibeke Roggen, Per-Bjarne Ravnå, Thea Selliaas Thorsen, Siri Sande | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Vibeke Roggen, Per-Bjarne Ravnå, Thea Selliaas Thorsen, Siri Sande
DIMENSJON
9,41 MB
FILNAVN
Antikkens kultur.pdf
ISBN
2061979793867

BESKRIVELSE

Læreboka ANTIKKENS KULTUR er delt i fire deler: Vi og antikken, Historia om antikken, Antikkens kultur og Språkkunnskap. Her tilbys oppgaver på ulike nivåer, og illustrasjonene spiller en svært sentral rolle. ANTIKKENS KULTUR gir innblikk i mange ulike fagområder og viser at antikken fortsatt er høyst levende i vår kultur. Ikke minst forsøker læreverket å vise at kjennskap til denne epoken kan gi bedre forståelse av egen samtid.

Utviklingen av den greske polisstaten, er først og fremst en politisk utvikling. Men borgeridealet og den frie politiske debatten, utviklet seg sammen med tenkning og debatt på andre områder.

juli 1998 nr. 61 om grunnskolen og den vidaregåande opplæringa (opplæringslova) § 3-4 første ledd. Læreboka trekker tråder mellom antikken og vår egen tid, gir en bakgrunn for å forstå antikkens bysamfunn, gir et innblikk i hva antikkens mennesker tenkte, trodde og skrev, og hvordan de levde.

RELATERTE BØKER