Til den andres beste

Til den andres beste - Solveig Botnen Eide, Hans Herlof Grelland, Aslaug Kristiansen, Hans Inge Sævareid, Dag G. Aasland | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Solveig Botnen Eide, Hans Herlof Grelland, Aslaug Kristiansen, Hans Inge Sævareid, Dag G. Aasland
DIMENSJON
4,64 MB
FILNAVN
Til den andres beste.pdf
ISBN
6048188523029

BESKRIVELSE

Veiledning er et samspill mellom to personer, der den som veiledes skal bevege seg inn i et landskap der veilederen allerede er kjent. I dette samspillet ligger det en grunnleggende etisk utfordring.Til den andres beste tar utgangspunkt i at veiledning i seg selv er et etisk prosjekt der veilederens oppgave er å gjøre det gode og det rette for den andres skyld. Med utgangspunkt i etikkfilosofen Emmanuel Levinas? beskrivelse av Den andres ansikt som etikkens begynnelse, drøftes temaer som den gode veiledning, veiledningssamtalens særpreg, menneskearbeid og ekspertarbeid, lytting, identitet og følelser, identitet og frihet.

Her er et utvalg av årets aller beste. Kjøp Til den andres beste fra Bokklubber Veiledning er et samspill mellom to personer, der den som veiledes skal bevege seg inn i et landskap der veilederen allerede er kjent. I dette samspillet ligger det en grunnleggende etisk utfordring.Til den andres beste tar utgangspunkt i at veiledning i seg selv er et etisk prosjekt der veilederens oppgave er å gjøre det gode og det rette for den ... Til den andres beste: en bok om veiledningens etikk .

ROMA (VG) Tidligere politiker Anders Hornslien (42) har bodd i Roma i flere år, hvor han jobber som guide. Her er hans personlige favoritter i den historiske og ... Beste pizzarestauranter i San Andres-øya, Colombia: Se anmeldelser fra reisende og bilder av pizzasteder i San Andres-øya, og søk etter pris, beliggenhet og mer på Tripadvisor. VitenWahl er nettstedet til Andreas Wahl.

RELATERTE BØKER