Til den andres beste

Til den andres beste - Solveig Botnen Eide, Hans Herlof Grelland, Aslaug Kristiansen, Hans Inge Sævareid, Dag G. Aasland | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Solveig Botnen Eide, Hans Herlof Grelland, Aslaug Kristiansen, Hans Inge Sævareid, Dag G. Aasland
DIMENSJON
9,72 MB
FILNAVN
Til den andres beste.pdf
ISBN
3598952936393

BESKRIVELSE

Veiledning er et samspill mellom to personer, der den som veiledes skal bevege seg inn i et landskap der veilederen allerede er kjent. I dette samspillet ligger det en grunnleggende etisk utfordring.Til den andres beste tar utgangspunkt i at veiledning i seg selv er et etisk prosjekt der veilederens oppgave er å gjøre det gode og det rette for den andres skyld. Med utgangspunkt i etikkfilosofen Emmanuel Levinas? beskrivelse av Den andres ansikt som etikkens begynnelse, drøftes temaer som den gode veiledning, veiledningssamtalens særpreg, menneskearbeid og ekspertarbeid, lytting, identitet og følelser, identitet og frihet.

Her finner Nerdebutikken, VitenPost, informasjon om vitenshow og mulighet til å ta kontakt. Ole Andreas Halvorsen kåret til verdens femte beste hedgefond-forvalter Den tidligere marinejegeren rangeres som den femte beste hedgefond-forvalteren i verden, ifølge en fersk kåring. STJERNEFORVALTER: Ole Andreas Halvorsen er blant de beste i verden til å få andres penger til å yngle, ifølge en fersk amerikansk rapport. Den nye informasjonen sammenholdes med kunnskapen vi har fra før.

Ikke riktig utgave? Prøv å søke etter flere utgaver. 2016 var et kriseår politisk, både hjemme og ute. Men på litteraturfronten var det et strålende år, med masse gode bøker.

RELATERTE BØKER