Tid for savn

Tid for savn - Jane Mysen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jane Mysen
DIMENSJON
3,77 MB
FILNAVN
Tid for savn.pdf
ISBN
5989922631781

BESKRIVELSE

Anna har døtrene Siri, Liv og Oda omkring seg, men savnet etter de som ikke er hjemme, tynger henne. Det er lenge siden hun har hørt fra Elias. Den indre stemmen hvisker at det kan ha skjedd noe alvorlig med ham, men hun nekter å høre. Ingenting har skjedd med hennes kjære Elias, og Holger har det bra, skriver Helena. Men hva med Linnea? Anna tok frem brevet fra Linnea. Det var lett å lese fortvilelsen hennes mellom linjene, men da Anna ville reise til Kristiania for å lete etter datteren, hadde Atle holdt henne tilbake. Du må gi henne en mulighet til å bevise at hun klarer seg selv, hadde han sagt. Linnea kjemper for å bli voksen, og noen støter på flere vanskeligheter enn andre for å komme dit.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet, E-bok | 9788202438340 Kjøp 'Tid for savn' av Jane Mysen fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: E-bok, Heftet | 9788202451646 Kjøp Tid for savn fra Cappelendamm Anna har døtrene Siri, Liv og Oda omkring seg, men savnet etter de som ikke er hjemme, tynger henne.

Den indre stemmen hvisker at det kan ha skjedd noe alvorlig med ham, men hun nekter å høre. Ingenting har skjedd med hennes kjære Elias, og Holger har det bra, skriver Helena.

RELATERTE BØKER