Solkongen

Solkongen - Lars Joachim Grimstad | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lars Joachim Grimstad
DIMENSJON
5,82 MB
FILNAVN
Solkongen.pdf
ISBN
8398294725044

BESKRIVELSE

I Verdens Rikeste Land får statsministeren Verden Dårligste Nyhet: Oljen er borte. Norge blir lutfattig over natta. Vi snakker avispapir på do, kaldt vann i dusjen og aldri mer taco på fredager. Og mye,mye verre skal det bli. "Solkongen" handler om det man er mest redd for her i livet. Om gærne elgjegere, japanske keiserkobraer, solbrune svensker og gamle skjeletter. Og den handler om Finn Fahr, sønnen til en statsminister som begynner å gro pels på ryggen. "Solkongen" ble nominert til ARKs barnebokpris 2014 og til Brageprisen. "Lars Joachim Grimstad skriver for barn på en måte ingen andre her til lands gjør. (...) Det er gode setninger, gode dialoger og en veldig morsom fortelling om makt, galskap, tilhørighet og frihet."Mari Nymoen Nilsen, VG (terningkast 5)"Dreven actionkomedie uten hemninger. (...) I tillegg til actionhistorien får vi med visdomsord om svensker, nordmenn, skumle dyr, TV-seere og sånt. Slike bonus-vitser som gjør at mor og far slåss om hvem som skal lese høyt i kveld."Morten Olsen Haugen, Aftenposten"Det bobler og syder fantasi og fortellerglede av den nye boken, som har tittelen 'Solkongen'. (...) Morsom, spennende og slett ikke så dum."Marianne Lystrup, Vårt Land

Forlag: Aschehoug Tittel: Solkongen Alder: Fra 8 år Finn Fahr har mange problemer i denne oppfølgeren etter fjorårets debut. Faren er fremdeles statsminister for «Mer-partiet», og nå trues landet og familien fra flere hold: oljen har forsvunnet og Norge blir fattig, faren forvandler seg sakte til en neandertaler, og en ... "Solkongen" handler om det man er redd for her i livet.

og Anna af Østrig. . smp-stories-top-widget.

RELATERTE BØKER