Skreddersydde drømmer

Skreddersydde drømmer - Núria Pradas | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Núria Pradas
DIMENSJON
3,79 MB
FILNAVN
Skreddersydde drømmer.pdf
ISBN
7684853205376

BESKRIVELSE

En underholdende roman om mote og glamour, kjærlighet og sjalusi, rikdom og nød, politikk og historie.Barcelona, 1917: Den vakre Laia begynner som ekspeditrise i tekstilforretningen Santa Eulalia der moren er syerske. Laia blir fascinert av de luksuriøse stoffene og vakre klærne - og av den elegante Roser. Rosers bror Andreu, som overtar motehuset etter farens død, ønsker å forandre den tradisjonsrike familiebedriften til Spanias første moderne motehus. Til tross for alle sosiale motsetninger blir Laia venner med den privilegerte Roser. Men når de møter Ferran, motehusets karismatiske nye designer, endres livet til begge kvinnene.

I Ski ­vokser ­Drømtorp frem, en ny og ­fleksibel næringspark ­tilpasset bedrifters ­stadig ­skiftende ­behov. Smakebit ~ Skreddersydde drømmer. 24 søndag jun 2018.

Bokas særtrekk og handling "Skreddersydde drømmer" er en historisk roman med handling fra Barcelona i mellomkrigstiden. Vi følger Laia, som får jobb i det ekslusive motehuset Santa Eulalia.

RELATERTE BØKER