Skammens historie

Skammens historie - Sigmund Aas, Thomas Vestgården | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sigmund Aas, Thomas Vestgården
DIMENSJON
10,85 MB
FILNAVN
Skammens historie.pdf
ISBN
8154641394822

BESKRIVELSE

Dette er de svakes norgeshistorie. En beretning om overgrep begått av helsevesenet og kriminalomsorgen mot sosiale avvikere. Eller om den institusjonaliserte kulturelle og fysiske statlig vold mot folkegrupper som jøder, tatere, samer, som ikke passet inn i det norske glansbildet.«En forfriskende bitter aperitiff før jubelen bryter løs. Ei bok der vi møter et Norge på vranga, et Norge som bør skamme seg. Velkommen lesning særlig for meg, som har vokst opp i Italia, et land der alle vet at alt er bare dritt.» Jon Rognlien, Dagbladet

Zugmunt Baumann, en polsk sosiolog, formulerte en gang en teori om gartnerstaten som bilde på hvordan staten kan forstå samfunnet som en hage full av både nyttevekster og ugress. - De som skulle hjelpe oss, hjalp oss til undergang . Vondt og aktuelt.

april 2015. Med utgangspunkt i sin egen tippoldefar som startet ... Det er vel neppe riktig å betegne den anonyme grav ved Ris kirke som "massregrav".

RELATERTE BØKER