Skammens historie

Skammens historie - Sigmund Aas, Thomas Vestgården | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sigmund Aas, Thomas Vestgården
DIMENSJON
11,33 MB
FILNAVN
Skammens historie.pdf
ISBN
2868682183581

BESKRIVELSE

Dette er de svakes norgeshistorie. En beretning om overgrep begått av helsevesenet og kriminalomsorgen mot sosiale avvikere. Eller om den institusjonaliserte kulturelle og fysiske statlig vold mot folkegrupper som jøder, tatere, samer, som ikke passet inn i det norske glansbildet.«En forfriskende bitter aperitiff før jubelen bryter løs. Ei bok der vi møter et Norge på vranga, et Norge som bør skamme seg. Velkommen lesning særlig for meg, som har vokst opp i Italia, et land der alle vet at alt er bare dritt.» Jon Rognlien, Dagbladet

En mørk side av norsk nær historie belyses i Gjertrud Jynges «Frå landevegen». Borghild Maaland; 18.

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Skammens historie. Den norske stats mørke sider 1814-2014, av Sigmund Aas og Thomas Vestgården - Norge for nordmenn.

RELATERTE BØKER