Se opp for rullestol i motgående kjøreretning

Se opp for rullestol i motgående kjøreretning Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
6,22 MB
FILNAVN
Se opp for rullestol i motgående kjøreretning.pdf
ISBN
2197570095546

BESKRIVELSE

De beste twittermeldingene fra Oslo-politiet.Oslo-politiet har hatt enorm suksess med sin twitterkonto, der de har over hundre tusen følgere. Hver dag kan publikum følge med på politiets gjøren og laden. Dette er god, gammeldags folkeopplysning, til tider formidlet med både humor og varme. I en bok som vil få deg til å le høyt, har vi samlet høydepunktene som omfatter både dumme kjeltringer, smarte tjuver, søte dyr og rullestolbrukere i motsatt kjørebane på motorveien.Smakebiter fra boka: "Majorstua, klager på gatemusikant som spiller kun én sang. Har pågått i flere mnd. Politiet på stedet og anmoder om et bredere repertoar.""En beruset mann husket ikke hvor han hadde parkert bilen sin. Han ringte politiet for hjelp. Politiet hjalp ham ikke.""Storo: Vi fikk melding om pågående husbråk med kvinneskrik. Da vi kom fram fant vi et sykepleiervorspiel. Vi forlater stedet snart."Politiets inntekter fra boka går til forebyggende arbeid blant barn og unge i Oslo via Røde Kors.

Sendes innen 1-3 virkedager. Kjøp boken Se opp for rullestol i motgående kjøreretning (ISBN 9788248914327) hos Adlibris.com.

TWITTERMELDINGER FRA OSLO-POLITIET SE OPP FOR RULLESTOL I MOTGÅENDE KJØRERETNING De beste twittermeldingene fra Oslo-politiet. Oslo-politiet har hatt enorm suksess med sin ... Bok: Se opp for rullestol i motgående kjøreretning: twittermeldinger fra Oslo-politiet.

RELATERTE BØKER