Se opp for rullestol i motgående kjøreretning

Se opp for rullestol i motgående kjøreretning En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
10,89 MB
FILNAVN
Se opp for rullestol i motgående kjøreretning.pdf
ISBN
1490949677404

BESKRIVELSE

De beste twittermeldingene fra Oslo-politiet.Oslo-politiet har hatt enorm suksess med sin twitterkonto, der de har over hundre tusen følgere. Hver dag kan publikum følge med på politiets gjøren og laden. Dette er god, gammeldags folkeopplysning, til tider formidlet med både humor og varme. I en bok som vil få deg til å le høyt, har vi samlet høydepunktene som omfatter både dumme kjeltringer, smarte tjuver, søte dyr og rullestolbrukere i motsatt kjørebane på motorveien.Smakebiter fra boka: "Majorstua, klager på gatemusikant som spiller kun én sang. Har pågått i flere mnd. Politiet på stedet og anmoder om et bredere repertoar.""En beruset mann husket ikke hvor han hadde parkert bilen sin. Han ringte politiet for hjelp. Politiet hjalp ham ikke.""Storo: Vi fikk melding om pågående husbråk med kvinneskrik. Da vi kom fram fant vi et sykepleiervorspiel. Vi forlater stedet snart."Politiets inntekter fra boka går til forebyggende arbeid blant barn og unge i Oslo via Røde Kors.

Nå skal den ferske humorboka Se opp for rullestol i motgående kjøreretning. Twittermeldinger hentet fra boken «Se opp for rullestol i motgående kjøreretning», utgitt av Kagge forlag: En innbruddstyv ringte og ba om hjelp til å komme seg ut av et hus.Ble innelåst i ... Boka heter «Se opp for rullestol i motgående kjøreretning», og inneholder de beste twitter-meldingene fra Oslo-politiet. .

Kjøp boken Se opp for rullestol i motgående kjøreretning (ISBN 9788248914327) hos Adlibris.com. Fri frakt fra {0} kr.

RELATERTE BØKER