Polsk ordbok

Polsk ordbok - Zanetta Wawrzyniak Soleng, Harald H. Soleng | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Zanetta Wawrzyniak Soleng, Harald H. Soleng
DIMENSJON
3,72 MB
FILNAVN
Polsk ordbok.pdf
ISBN
2465637432536

BESKRIVELSE

Denne polsk norsk/norsk polske ordboka inneholder circa 60 tusen oppslagsord og er basert på ei tidligere toveis ordbok utarbeidet av oss. Ordboka er beriket med idiomer, fraser og inneholder et større antall nye ord som for eksempel AIDS og aerobic, samt inkludert geografiske navn og gloser fra vitenskap, medisin og teknologi. Det er lagt vekt på et moderne ordtilfang, uten å gi slipp på det gamle som kan finnes i litteraturen. Boka vil derfor være en rik leksikografisk kilde for alle samfunnsgrupper. Informasjonssider om polsk uttale, grammatikk o.l. finnes foran den polsk norske delen av ordboka. Ordboka baserer seg på bokmål, men vi har likevel tatt med et utvalg av nynorske ord i den norsk-polske delen. Egen kode til digital utgave av boka følger med

Vi kan nesten garantere at du får den norsk-polske oversettelsen du er ute etter! Norsk bokmål - polsk ordbok online på Glosbe. Bla 84 196 setninger og 4 264 865 oversettelsesminner.

Ei ordbok beskriv språklege fenomen, til skilnad frå eit leksikon eller ein ensyklopedi. Vi skil mellom einspråklege (monolingvale) og tospråklege (bilingvale) ordbøker, til dømes frå norsk til engelsk. Polsk-russisk ordbok.

RELATERTE BØKER