Polsk ordbok

Polsk ordbok - Zanetta Wawrzyniak Soleng, Harald H. Soleng | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Zanetta Wawrzyniak Soleng, Harald H. Soleng
DIMENSJON
8,27 MB
FILNAVN
Polsk ordbok.pdf
ISBN
3290345394703

BESKRIVELSE

Denne polsk norsk/norsk polske ordboka inneholder circa 60 tusen oppslagsord og er basert på ei tidligere toveis ordbok utarbeidet av oss. Ordboka er beriket med idiomer, fraser og inneholder et større antall nye ord som for eksempel AIDS og aerobic, samt inkludert geografiske navn og gloser fra vitenskap, medisin og teknologi. Det er lagt vekt på et moderne ordtilfang, uten å gi slipp på det gamle som kan finnes i litteraturen. Boka vil derfor være en rik leksikografisk kilde for alle samfunnsgrupper. Informasjonssider om polsk uttale, grammatikk o.l. finnes foran den polsk norske delen av ordboka. Ordboka baserer seg på bokmål, men vi har likevel tatt med et utvalg av nynorske ord i den norsk-polske delen. Egen kode til digital utgave av boka følger med

Med appen har du ordbøkene i lomma hvor du enn er, og du kan søke i dem når du ikke har nettilgang. Appen er gratis og kan lastes ned på iPhone og Android-telefoner. Polsk ordbok Polsk er et språk som mange nordmenn stadig har behov for å forstå eller gjøre seg forstått på.

Oversettelsene er ... Polsk-norsk ordbok. Online kvalitetsordbøker, oversettelser, parlører, grammatiske oversikter, emner og språkspill gratis Polsk ordbok polsk-norsk / norsk-polsk Ca.

RELATERTE BØKER