Norsk 1 fra Cappelen Damm

Norsk 1 fra Cappelen Damm - Karine Aambø, Marte Tovsrud Syverinsen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Karine Aambø, Marte Tovsrud Syverinsen
DIMENSJON
6,6 MB
FILNAVN
Norsk 1 fra Cappelen Damm.pdf
ISBN
6074451138714

BESKRIVELSE

I lærerveiledningen til Norsk 1 får du: - en generell innføring i den grunnleggende lese- og skriveopplæringen. Her kan du blant annet lese om bakgrunnen for et funksjonelt - og helhetlig syn på lese- og skriveopplæringen.- en spesifikk innføring i verkets metodikk og tankegang. Denne delen inkluderer veiledning til bokstavprogrammet, tips til ulike måter å arbeide med lesingen på og hvordan du kan drive en systematisk og veiledet skriveundervisning fra første stund. Du finner også tips for å trene muntlige ferdigheter og en ramme for begrepsundervisning. - en oversiktlig gjennomgang av hver side i Bokstavboka og Grunnboka. Her får du tips til hvordan du kan arbeide spesifikt med sidene i boka. I tillegg får du mange råd og tips om utfyllende læringsaktiviteter som kan danne utgangspunkt for videre arbeid. Forfatterne viser til velprøvde arbeidsmetoder og krydrer med kreative og lekpregede innfallsvinkler.Samlet sett vil du få et godt utgangspunkt for å skape motiverende norsktimer med høy grad av aktivitet og mestringsfølelse hos elevene.

action Info om Praktisk norsk 1 og 2 Med Norsk 1 fra Cappelen Damm får elevene et godt grunnlag, slik at de finner nytte og glede av å lese og bruke språket muntlig og skriftlig. Vi ønsker dere et skikkelig fint, morsomt og ... Om Cappelen Damm.

Forlaget omtaler seg selv som Norges største. ... Krim og spenningsbøker fra Norges største forlag. Kjøp 'Norsk 1 frå Cappelen Damm, Bokstavbok' av Marte Tovsrud Syverinsen fra Norges raskeste nettbokhandel.

RELATERTE BØKER