Konjunktiv og andre spanske setningsmysterier

Konjunktiv og andre spanske setningsmysterier - Maximino J. Ruiz Rufino, Berit Grønn | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Maximino J. Ruiz Rufino, Berit Grønn
DIMENSJON
7,52 MB
FILNAVN
Konjunktiv og andre spanske setningsmysterier.pdf
ISBN
3690648799764

BESKRIVELSE

Denne boken gir leseren hjelp til å utforske setninger på spansk ut fra form og innhold, og få større innsikt i bruken av konjunktiv. Dette er den tredje boken i serien Spanske språkmysterier. Serien tar for seg utfordringer som alle som vil lære seg spansk møter på, særlig sentrale trekk hvor spansk er veldig forskjellig fra norsk. Bøkene er skrevet på norsk, men terminologi, eksempler og øvelser er på spansk. Temaene blir presentert på en inspirerende og utfordrende måte, og hvert kapittel inneholder en praktisk del med varierte oppgaver. Serien Spanske språkmysterier inneholder språklige overraskelser og morsomme utfordringer, både for spansklærere og elever på alle nivåer, enten du går på ungdomsskole, videregående, høgskole eller universitetsnivå, eller lærer deg spansk på fritiden. Maximino J. Ruiz Rufino er førstelektor i spansk språk ved Institutt for litteratur, områdestudier og europeiske språk ved Universitetet i Oslo. Berit Grønn er høgskolelektor i spansk språk og fagdidaktikk ved Avdeling for økonomi, språk og samfunnskunnskap og studieleder for Praktisk-pedagogisk utdanning ved Avdeling for lærerutdanning ved Høgskolen i Østfold.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788245019483 Kjøp Konjunktiv og andre spanske setningsmysterier fra Bokklubber Denne boken gir leseren hjelp til å utforske setninger på spansk ut fra form og innhold, og få større innsikt i bruken av konjunktiv. Dette er den tredje boken i serien Spanske språkmysterier.

Ruiz Rufino fra Fagbokforlaget. Kjøp 'Konjunktiv og andre spanske setningsmysterier' av Maximino J. Ruiz Rufino fra Norges raskeste nettbokhandel.

RELATERTE BØKER