ISBJØRN Fakta og Myter: Et vitenskapelig sammendrag for alle aldre

ISBJØRN Fakta og Myter: Et vitenskapelig sammendrag for alle aldre - Susan J. Crockford | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Susan J. Crockford
DIMENSJON
5,62 MB
FILNAVN
ISBJØRN Fakta og Myter: Et vitenskapelig sammendrag for alle aldre.pdf
ISBN
6682796566541

BESKRIVELSE

Denne boken, illustrert med vakre fargebilder, forklarer p en enkel og lettfattelig m te hvorfor isbj rnen trives, til tross for at det er blitt mindre sj is i Arktis de senere rene. Den er skrevet i et sp rsm l/svar-format, med et spr k som lesere i alle aldre kan forst (fra 7 r, og oppover), basert p den ferskeste informasjonen som er tilgjengelig. Boken har en rasjonell tiln rming til isbj rn-vitenskapen, noe skarpsindige lesere vil sette pris p . Barn og voksne vil elske de fengslende bildene.

Oversatt av Arve Tunstad og Morten Jødal. ISBN 9781731525628.

52,10 z ... Norrøn mytologi er ulike myter som forklarer gudeverdenen og kosmologi innen den norrøne religionen. Mytene handler om ulike gudommelige vesener, hvordan verden ble til, hvordan den er ordnet og hvordan den til slutt vil gå under.

RELATERTE BØKER