ISBJØRN Fakta og Myter: Et vitenskapelig sammendrag for alle aldre

ISBJØRN Fakta og Myter: Et vitenskapelig sammendrag for alle aldre - Susan J. Crockford | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Susan J. Crockford
DIMENSJON
4,78 MB
FILNAVN
ISBJØRN Fakta og Myter: Et vitenskapelig sammendrag for alle aldre.pdf
ISBN
4658908031348

BESKRIVELSE

Denne boken, illustrert med vakre fargebilder, forklarer p en enkel og lettfattelig m te hvorfor isbj rnen trives, til tross for at det er blitt mindre sj is i Arktis de senere rene. Den er skrevet i et sp rsm l/svar-format, med et spr k som lesere i alle aldre kan forst (fra 7 r, og oppover), basert p den ferskeste informasjonen som er tilgjengelig. Boken har en rasjonell tiln rming til isbj rn-vitenskapen, noe skarpsindige lesere vil sette pris p . Barn og voksne vil elske de fengslende bildene.

————————————————— 10 MYTER OM KLIMAET Miljødirektoratet tøver igjen om klimakutt, valgfrihet og CO 2 når de igår på sin webside skriver at utsettelse av kraftige klimakutt gir mindre valgfrihet. Denne etaten avholder i dag et pseudo-vitenskapelig seminar hvor man utifra den ønskede politiske konklusjon (at mer CO 2 fører til økt atmosfærisk temperatur til tross for at alle vet at dette aldri er observert noe sted ... Jogging og gåing for en gitt tid, etc.

Denne etaten avholder i dag et pseudo-vitenskapelig seminar hvor man utifra den ønskede politiske konklusjon (at mer CO 2 fører til økt atmosfærisk temperatur til tross for at alle vet at dette aldri er observert noe sted ... Jogging og gåing for en gitt tid, etc. blir også brukt.

RELATERTE BØKER