Hagegleder, hele året rundt!

Hagegleder, hele året rundt! - Ole-Petter Nærum | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ole-Petter Nærum
DIMENSJON
7,95 MB
FILNAVN
Hagegleder, hele året rundt!.pdf
ISBN
9738055720784

BESKRIVELSE

Hver årstid har sin spesielle sjarm i enhver hage, det gjelder bare å nyte den! Hagen er jo der, hele året rundt, og bare venterpå at vi skal bruke den. I denne boka gir vi deg mange tips på hagekos, aktiviteter, matoppskrifter og prosjekter som kan gjøres og nytes i hagen din. De første varmende solstrålene lokker oss ut til solveggen og vi tar med oss vaflene og vår egen espressokaffe ut. I påsken er det tid for pynting og jakt på påskeegg. Men vet du egentlig hvor disse tradisjonene kommer fra? Her følger noen forslag til stell av hagen, vanning og gjødsling og ting du må tenke på for en nesten vedlikeholdsfri hage. I boka finner du også oppskrifter på hvordan du kan sette opp et stakittgjerde, lage ditt eget praktiske vedhus, kompostbinge m.m. Om vinteren samles hele familien rundt bålplassen i hagen. Du finner forslag til hva du kan ta med i piknikkurven, som deig til pinne brød og oppskrift på varm drikke. Ta hagen i bruk, hele året rundt!

DESEMBER . Når dagen er mørkest, så vet vi en sang, vi hilser den alle velkommen, som barna har ønsket så mangen en gang ti tusener ganger velkommen.

Denne tøffe palmeplanten tåler å stå ute hele året, så lenge temperaturen ikke synker lenger ned enn 12 minusgrader. Pass bare på å beskytte den mot barfrost. Godvår - Randesund hagesenter: Åpent hele året.

RELATERTE BØKER