Et siste kyss

Et siste kyss - Marita Fossum | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marita Fossum
DIMENSJON
5,79 MB
FILNAVN
Et siste kyss.pdf
ISBN
6633932041219

BESKRIVELSE

Adrian har gått gjennom livet uten at det har satt dype spor. Han er barnløs, i femtiårene, med tre ekteskap bak seg, og en ledende stilling i offentlig sektor. Hver onsdag, helg og ellers alle ferier og høytidsdager tilbringer han med kjæresten Helen. Forholdet deres er definert og kontrollert. En dag oppsøkes han av den unge og vakre Simone, hun er forfatter og vil bruke ham i et romanprosjekt.I "Et siste kyss" låner Marita Fossum trekk fra spenningsromanen. Gjennom et skjebnesvangert døgn følger vi flere personer, og gradvis endres forståelsen av betingelsene for den enkeltes handlinger. Fossum skriver effektivt og klangfullt, og med en dypt menneskelig resonans. Med stort driv og språklig følsomhet skriver hun fram et drama om anger og skyld, hevn og rettferdighet.

... Til syvende og sist dreier det seg om følelser og hvordan barnetro og voksent tankegods har formet den enkeltes plattform og trosgrunnlag i livet.

Hver onsdag, helg og ellers alle ferier og høytidsdager tilbringer han med kjæresten Helen. Provided to YouTube by CDBaby Siste Kyss · Beist Trøbbel ℗ 2019 Arne Wormdal Released on: 2019-10-04 Auto-generated by YouTube. Liten gutt gir moren sin et siste kyss farvel rett før hun dør. Helse Skrevet av Emil Ryttergaard | 18.07.17 | 15:55.

RELATERTE BØKER