Det matematiske barnet

Det matematiske barnet - Ida Heiberg Solem, Elin Kirsti Lie Reikerås | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ida Heiberg Solem, Elin Kirsti Lie Reikerås
DIMENSJON
8,64 MB
FILNAVN
Det matematiske barnet.pdf
ISBN
4765452207106

BESKRIVELSE

Det matematiske barnet er reflekterende og kommuniserende, lekende og fantaserende. Det har matematisk kunnskap som det utvikler og bruker som del av sin kreativitet. Boka handler om hvordan barn i samspill med andre bruker, språksetter og utvikler matematikk. Samtidig handler den om voksnes matematiske og didaktiske forståelse av dette. Det matematiske barnet viser kreative muligheter for matematikk i barnehagen og også for småskoletrinnet.

En utvidet kompetanse om matematikk for de yngste barna vil bidra til at personalet kan tilrettelegge for flere rike erfaringer i varierte situasjoner i barnehagen. Det matematiske barnet er reflekterende og kommuniserende, lekende og fantaserende. Det har matematisk kunnskap som det utvikler og bruker som del av sin kreativitet.

Spare i ny ønskeliste. Du må velge størrelse før du kan legge varen i handlekurven Forventet leveringstid: 1-2 arbeidsdager Selges av Adlibris 4,2 / 5 med 2822 vurderinger.

RELATERTE BØKER