Det matematiske barnet

Det matematiske barnet - Ida Heiberg Solem, Elin Kirsti Lie Reikerås | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ida Heiberg Solem, Elin Kirsti Lie Reikerås
DIMENSJON
3,20 MB
FILNAVN
Det matematiske barnet.pdf
ISBN
5947223367074

BESKRIVELSE

Det matematiske barnet er reflekterende og kommuniserende, lekende og fantaserende. Det har matematisk kunnskap som det utvikler og bruker som del av sin kreativitet. Boka handler om hvordan barn i samspill med andre bruker, språksetter og utvikler matematikk. Samtidig handler den om voksnes matematiske og didaktiske forståelse av dette. Det matematiske barnet viser kreative muligheter for matematikk i barnehagen og også for småskoletrinnet.

Boka handler om hvordan barn i samspill med andre bruker, språksetter og utvikler matematikk. Samtidig handler den om voksnes mate... Det matematiske barnet Ida Heiberg Solem, Elin Kirsti Lie Reikerås (Heftet) Tips en venn 441 kr Antall .

Du må velge størrelse før du kan legge varen i handlekurven Forventet leveringstid: 1-2 arbeidsdager Selges av Adlibris 4,2 / 5 med 2822 vurderinger. ... Det matematiske barnet er reflekterende og kommuniserende, lekende og fantaserende.

RELATERTE BØKER