Det matematiske barnet

Det matematiske barnet - Ida Heiberg Solem, Elin Kirsti Lie Reikerås | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ida Heiberg Solem, Elin Kirsti Lie Reikerås
DIMENSJON
4,21 MB
FILNAVN
Det matematiske barnet.pdf
ISBN
2869103554861

BESKRIVELSE

Det matematiske barnet er reflekterende og kommuniserende, lekende og fantaserende. Det har matematisk kunnskap som det utvikler og bruker som del av sin kreativitet. Boka handler om hvordan barn i samspill med andre bruker, språksetter og utvikler matematikk. Samtidig handler den om voksnes matematiske og didaktiske forståelse av dette. Det matematiske barnet viser kreative muligheter for matematikk i barnehagen og også for småskoletrinnet.

Ditt bidrag går på å støtte, oppmuntre og å vise barnet ditt at matematikk er en viktig og interessant ferdighet. Gå på jakt etter matematikk i hverdagen.

Et barn med autismespekterforstyrrelse vil ofte streve med å vise interesse for, delta i og kopiere matematisk språk og aktivitet i sosialt samspill med andre barn og voksne. Det matematiske barnet er reflekterende og kommuniserende, lekende og fantaserende. Det har matematisk kunnskap som det utvikler og bruker som del av sin kreativitet.

RELATERTE BØKER